kwaliteitswaarborg voor damhoeve

‘Kwaliteit laat je zien’. Dat bordje tekst mag de Damhoeve aan de muur schroeven. “25 maart jl. is dhr. Wim de Jong bij ons op de Damhoeve geweest in verband met een audit. Bij de audit is gekeken, aan de hand van het Kwaliteitssysteem Zorgboerderijen, naar de kwaliteit van de zorg die op de Damhoeve geboden wordt. Het was een uitgebreid onderzoek, zowel naar hoe alles op papier staat als naar de dagelijkse gang van zaken.

Graag willen we u laten weten wat de conclusie en het advies aan de Federatie landbouw en Zorg van dhr. de Jong was: “Niet vreemd dat dit een succes is. Goed van opzet. Prima deskundigheid en toch heerlijk huiselijk als je zo samen met de deelnemers aan de koffie zit. Ook de papieren kant is goed op orde. Zeker een positief advies.”

Eind april heeft er ook nog een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) plaatsgevonden. Hierin worden vooral naar zaken die met veiligheid te maken hebben, gekeken. Hiervan is een verslag gemaakt.

Kwaliteit heeft ook te maken met wat anderen van ons vinden. We kunnen wel stellen dat dit een positief beeld is en we zullen dan ook met trots het bordje ophangen.’

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.