Home / archiefcentraal / kinderen oefenen tijdens jeugdtennistoernooi

kinderen oefenen tijdens jeugdtennistoernooi

Gisteren werd een gezellig open ROGG jeugdtennistoernooi gespeeld in Dalfsen. ROGG (Rood, Oranje, Groen en Geel) toernooien zijn bedoeld voor kinderen die nog niet de vaardigheid hebben om over het hele speelveld te tennissen met een harde gele bal. Van 10.00 tot 12.00 uur werd gespeeld door de groepen ROOD (in de servicevakken) en ORANJE (op ¾ baan) met aangepaste ballen.

Omdat in poulevorm werd gespeeld, speelden alle kinderen 34 partijen. In de groep ROOD won Anouska Westendorp de beker en in de groep ORANJE was de beker voor Ivar Vinke. Alle deelnemers kregen als herinnering een medaille aan een lint.

In de lunchpauze viel de regen met bakken uit de lucht. Opgefrist kon van 13.00-16.00 uur, evenals ’s-morgens, weer met stralende zon worden getennist. Deze keer waren de groepen GROEN en GEEL aan de beurt. Zij spelen op een hele baan, alleen GROEN met aangepaste ballen. Ook hier eerst in poulevorm, waarna halve en hele finales werden gespeeld.

Maurits van Veen won de finale van Jesse van Rheenen en hij kreeg de beker in de groep GROEN. In de groep GEEL won Lidwien Seubers in de finale van Coen van Dam en kreeg dus de beker. Ook hier voor alle deelnemers een medaille aan een lint.

De sfeer was de hele dag gezellig. Allen (veel ouders) genoten van mooie partijen. Door veel wedstrijden te spelen worden alle spelers/speelsters steeds vaster in de rally’s. Zij gaan dan ook vast aan meerdere ROGG toernooien in de omgeving deelnemen.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.