keurslager veltmaat in finale slager met ster

Keurslager Veltmaat uit Ommen is één van de finalisten in de Slager met Ster verkiezing. Dit is woensdag 4 juni bekendgemaakt. Van de 69 gelukkigen zijn er maar liefst 34 Keurslagers die door zijn naar de finaleronde en Keurslager Veltmaat is er daar één van.

Dit jaar is het voor de tweede keer dat Slager met Ster wordt georganiseerd, in navolging op wat eerder Slager van het Jaar was. Bij Slager met Ster dingen alle deelnemers mee naar één, twee of drie sterren. Deze wedstrijd wordt ook al enige jaren voor de Nederlandse Bakkerijen georganiseerd, met veel succes is dit ook doorgezet voor slagers.

De Slager met Ster verkiezing bestaat uit verschillende onderdelen, verdeeld over twee ronden. In de voorronde, waarvan de uitslag nu bekend is gemaakt, is Keurslager Veltmaat door een vakjury en door een mysterieshopper beoordeeld. Tijdens de finaleronde worden zij beoordeeld met één, twee of drie sterren.

Keurslager Veltmaat wacht nog een strenge beoordeling, voor bekend wordt gemaakt hoeveel sterren de Keurslagerij krijgt. Een team van Retail deskundigen komt onaangekondigd langs, er komt nog een mysterieshopper op bezoek, de genomineerde ondernemers beoordelen elkaar, de consumenten krijgen een stem en ook de beoordeling vanuit de eerste ronde wordt meegenomen. Al met al nog een flinke weg te gaan. De finalerondes vinden plaats in september en oktober, aansluitend wordt bekend gemaakt of Keurslager Veltmaat zich Slager met Ster mag noemen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.