Home / archiefcentraal / juf gerdi neemt afscheid van de spiegel

juf gerdi neemt afscheid van de spiegel

Juf Gerdi Mulder heeft woensdag afscheid genomen van cbs De Spiegel in Dalfsen. Met deze dag kwam er een eind aan een mooie carrière. “Jarenlang was zij actief als invalster, vrijwilligster en daarna als juf met de speciale taak van remedial teacher. Juf Gerdi heeft zo heel wat ontwikkelingen meegemaakt in het onderwijs, maar altijd konden de kinderen rekenen op deze enthousiaste juf die met veel liefde de kinderen begeleidde die speciale aandacht nodig hadden. Kortom een mooie dag om zo een prachtige tijd als onderwijzeres af te sluiten”, zegt Miranda van Lohuizen.

Bij de school aangekomen stonden alle leerlingen klaar om haar te ontvangen en toe te zingen. Daarna ging het programma verder in school. Daar hadden de kinderen van De Spiegel gezorgd voor een spetterende Kanjerochtend voor deze Kanjerjuf.

Juf Gerdi genoot van alle optredens en tenslotte werden alle kinderen getrakteerd op een ijsje. ’s Middags was er een receptie voor genodigden en collega’s.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.