Home / archiefcentraal / jolinda verlaat energy voor curacao

jolinda verlaat energy voor curacao

Jolinda heeft de afgelopen tien jaar veel bijgedragen aan de huidige vereniging Energy. Samen met haar trainersteam heeft ze gezorgd voor veel podiumplaatsen voor de selectieleden. Een regelmatige deelname aan het NK groepsspringen en individueel springen heeft de club geen windeieren gebracht. Door het gestructureerde lesaanbod konden de kinderen zich ontwikkelen tot waar ze nu zijn.

Niet alleen bij trainingen was Jolinda erg actief. Ook activiteiten buiten de zaal waren aan haar goed besteed. De avondvierdaagse, de Bissingh, organisatie van talrijke andere evenementen, met als hoogtepunt de Regionale Springwedstrijden afgelopen najaar in de Carroussel.

Bij het samengaan van de twee gymverenigingen OKK en GVO heeft Jolinda zich ingezet bij het vormen van een nieuwe clubnaam, met de daarbij behorende logo’s, website, wedstrijdpakjes en sponsoren voor de nieuwe trainingspakken.

“Wij als Energy Ommen willen Jolinda enorm bedanken voor haar inzet en enthousiasme, en we gaan haar missen. Ook wensen we haar heel veel succes bij het aangaan van haar nieuwe avonturen in het verre Curaçao”, laat de vereniging weten.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.