iclean carwash bescherm je auto goed

Om je auto mooi en schoon te houden, moet je je auto niet alleen geregeld wassen, maar ook goed beschermen. “Regelmatig wassen voorkomt ingebrande velgen en vliegen”, vertelt Roel Bouwman van iClean Carwash Ommen. “Ander vuil op de auto kan dan makkelijker worden verwijderd. Leg daarom een beschermlaag aan op de auto om te voorkomen dat vuil niet meer te verwijderen valt. Wij adviseren je graag.”

Bouwman vervolgt: “Wij zijn in wijde omgeving de enige grote wasstraat, met een wasstraatlengte van 50 meter, die ook nog eens duurzaam is gecertificeerd. Duurzaam staat voor milieuvriendelijk wassen en 100 procent recycling van het gebruikte water. Duurzaam staat in onze wasstaat voor zuinig omgaan met water. We proberen op allerlei manieren het milieu te sparen. Bij iClean Carwash Ommen vind je een vijftig meter lange Amerikaanse textiel wasstraat, diverse zelfbedieningsstofzuigers, een mattenklopper, doekjesautomaten en biologisch afvalwaterrecycling.

Bij iClean kun je gebruik maken van een waskaart, waarop een extra bonus wordt gegeven vanaf 50 euro. Ook is het mogelijk tegen eenmalige aanschaf een doekje te krijgen waarmee drempels schoon kunnen worden geveegd. Dit doekje kun je vervolgens weer ruilen tegen een schoon doekje. Verder is het mogelijk cadeaukaarten te kopen voor Vaderdag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.