Home / / gezellige speelochtend voor peuters sjaloom

gezellige speelochtend voor peuters sjaloom

De speelochtend voor peuters op cbs Sjaloom was afgelopen vrijdag een groot succes. Veel peuters en hun ouders kwamen op de spelmorgen af. “Boven verwachting veel”, aldus een zichtbaar tevreden Johan Kooijker, directeur van de Sjaloom. “Er waren meer dan 20 peuters aanwezig: ‘Sjaloompeuters’ en gastpeuters.”

De peuters mochten zich lekker uitleven op het schoolplein: op het klimrek, op de skelters, in de zandbak en er werden leuke spelletjes gedaan. Ook binnen was van alles te doen: lekker spelen in het speellokaal en in de kleuterspeelhal. Ze zijn nog creatief bezig geweest en het drinken en fruit dat ze tussendoor kregen maakte het feest compleet.

Kinderopvang de Kleine Kornuiten maakte van de gelegenheid gebruik om hier een uitje hieraan te koppelen en kwam met een groepje peuters op bezoek. Kooijker: “Dat maakte het alleen maar gezelliger. ze zijn volgend jaar weer van harte welkom!”

Lees ook

Greenshoes overhandigt royaal bedrag aan hospice Dalfsen

DALFSEN – Afgelopen week overhandigde Gerlof Velthuis, voorzitter van wandelvereniging Greenshoes uit Dalfsen, een cheque …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.