foto van de week maaien

Speciaal voor Vechtdal Centraal maakt fotografe Annet Jonker elke week een leuke foto in de regio. Deze week: grasmaaien langs de Rechterensedijk.

Voor wie ook mooie foto’s wil maken met een spiegelreflex- of compactcamera: op 24 en 26 juni wordt er een avond gehouden waarop je de kans krijgt om te ontdekken wat je camera allemaal kan en hoe je deze het beste kunt gebruiken. Je kunt je ook weer opgeven voor de basiscursus fotografie, die eind augustus weer gaat starten. In vijf avonden leer je op een makkelijke manier met je eigen camera betere en mooiere foto’s maken. Voor meer info en opgave: www.annetjonker.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.