eddy van hijum in de flow komen

“Een WK is volgens mij een evenement waar je in moet komen. Als je de eerste wedstrijd van Spanje wint, krijg je een lekker gevoel. Dit kan gaan meespelen in het verdere verloop van het WK. Ik vind ook dat je onze spelers niet moet onderschatten. We hebben spelers als Arjen Robben, Robin van Persie en Wesley Sneijder. Als zij de jonge jongens op sleeptouw nemen, kunnen er nog hele gekke dingen gebeuren.”

Met jonge jongens doelt Eddy op spelers als Depay en Klaassen. “Jammer genoeg is een van die spelers al afgevallen, maar in Depay heb zeker vertrouwen. Hij heeft over het geheel misschien niet een heel stabiel seizoen gespeeld, maar toch liet hij dingen zien waardoor ik wel fan van hem ben geworden.”

Wie er wereldkampioen wordt als Nederland niet slaagt? “Ja ik denk Brazilië. Dat is toch het thuisland en ze zullen alles op alles zetten om te winnen. Maar, vlak onze oosterburen ook niet uit. Die hebben ook echt een reële kans om de beker mee naar huis te nemen.”

Eddy van Hijum, Tweede Kamerlid (CDA) uit Laag-Zuthem

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.