Home / archiefcentraal / dringende oproep van olde vechte

dringende oproep van olde vechte

“Zwemmen in ons openluchtbad Olde Vechte moet mogelijk blijven, nu en in de toekomst. Maar daar hebben wij wel uw hulp bij nodig!” Deze dringende oproep komt van de werkgroep Olde Vechte. Zes enthousiaste Ommenaren hebben zich na de eerste informatiebijeenkomst over de toekomst van het openluchtbad gemeld. “Wij gaan voor het behoud van het openluchtbad”, aldus José Merjenburgh en Esmarelda Marsman, “zodat u en uw (klein)kinderen kunnen blijven genieten van dit unieke zwembad!”

Samen met Eef Hullen, Ingrid Helbers, Peter van Blerk en Marco Vlaming vormen ze de werkgroep die op initiatief van de gemeente Ommen is opgericht om Olde Vechte in stand te houden. “De gemeente Ommen heeft minder geld te besteden en daarom wordt er onder andere op de kosten voor het beheer en de exploitatie van openluchtbad Olde Vechte bezuinigd. Het gevolg daarvan kan zijn dat het zwembad in 2015 de deuren dicht moet houden vertelt Eef die al enige jaren als vrijwilliger werkzaam is in het openluchtbad.”

Peter: “Om het zwembad toch te behouden, zijn we op zoek naar vrijwilligers. In eerste instantie om een bestuur op te richten, daarna voor het beheer en de exploitatie van het bad.” Ingrid geeft aan dat er naar aanleiding van de advertentie zich al wel een aantal belangstellenden heeft gemeld, maar dit is nog niet voldoende.” Heb je interesse of wil je meer informatie kijk dan op www.openluchtbadoldevechte.nl

“Zwemmen in ons openluchtbad in Ommen, samen zorgen wij daarvoor”, zegt Marco, die belangstellenden dringend oproept zich te melden.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.