Home / archiefcentraal / driekamp vinkenbuurt in braziliaanse sferen

driekamp vinkenbuurt in braziliaanse sferen

Het was vrijdagmiddag een Braziliaans feest in Vinkenbuurt tijdens de driekamp. Met het WK in aantocht was er natuurlijk gekozen voor een Braziliaans thema en daar werkten de weergoden ook nog eens fijn aan mee.

Na een cocktail en een Braziliaanse openingsdans als warming-up (ook al was dat niet nodig), werd begonnen aan de drie spellen. Met als start het bananen plukken uit de palmboom, gevolgd door het kokosnoten vangen en als afsluiting de Lambada duik en run.

Dit laatste spel ging gepaard met veel schuim op de buikschuifbaan, wat leuke plaatjes op leverde maar vooral veel plezier en verkoeling gaf. Uiteindelijk ging de winst naar team 3, het team van Lars, Gerben, Daphne, Marleen en Maurice onder leiding van Cendy. Voor alle teams was er natuurlijk na afloop een ijsje.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.