drie dagen lang truckfestijn in balkbrug

Balkbrug maakt zich op voor alweer de derde editie van Truckfestijn Balkbrug. Vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 juli kun je genieten van allerlei activiteiten, muziek, vrachtauto’s en gezelligheid voor het hele gezin. Voor iedereen is er wel iets om naar te kijken of aan mee te doen, zo is er een kermis en is ook Van Buuren Opleidingen weer van de partij.

En meer dan 150 voertuigen. De inschrijfavond op 8 maart was een groot succes, na deze avond konden er al meer dan 120 inschrijvingen genoteerd worden. Nu, een paar maanden later, is de lijst met vrachtauto’s compleet. En niet alleen komen er chauffeurs met hun vrachtauto’s, ook verschillende dealers showen hun nieuwste uitvoeringen en staan er oldtimers om te laten zien waar het allemaal mee begonnen is.

De chauffeurs kunnen vrijdagavond vanaf 18.00 uur terecht op het terrein om deze zondag om 17.00 uur pas weer te verlaten. In deze tussentijd zal er voor hun, maar ook zeker voor de bezoekers, genoeg te doen zijn. Van Buuren Opleidingen zal er weer zijn met ‘Try the Truck’, een éénmalige rijles op een vrachtauto en voor chauffeurs ook op een LZV. Er is een markt en een kermis en tijdens het weekend zullen er verschillende optredens zijn, waaronder de feestband Face tot Face op zaterdagavond en Henk Wijngaard op zondagmiddag. Ook kunnen de chauffeurs dit jaar weer laten zien wie van hun de sterkste is, door mee te strijden in de wedstrijd ‘Sterkste Chauffeur’. Dit jaar onder begeleiding van Hans Schonewille, winnaar van een ‘Sterkste Man’-wedstrijd. Viskaal Transport en de plaatselijke brandweerauto verzorgen rondritten voor de kinderen, die zich daarnaast ook kunnen laten schminken en zich vermaken op de kermis. En de Minitruckers staan ook dit jaar weer op het feestterrein.

“Wij hebben er een weekend van gemaakt voor iedereen, het hele gezin kan zich hier vermaken! Bekijk de vele vrachtauto’s, luister naar de muziek, wandel over de markt, praat bij met bekenden, vermaak je op de kermis of proef zelf eens een beetje van het chauffeur-zijn door mee te doen met ‘Try the Truck’. Het is bijna teveel om op te noemen, maar zo zal er voor iedereen wel iets te doen en te bekijken zijn”, vertelt Robert van Marle van de organisatie van Truckfestijn Balkbrug.

Dit alles wordt natuurlijk mogelijk gemaakt door de vele sponsoren, waarvan Van de Pol Grondboringen dit jaar de hoofdsponsor is. Daar is de organisatie dan ook heel dankbaar voor. Maar de dank gaat ook naar de chauffeurs, voor hun positieve reacties en vele aanmeldingen, zonder hen zou er geen Truckfestijn Balkbrug kunnen zijn. Houd de website www.truckfestijnbalkbrug.nl in de gaten voor de laatste nieuwtjes, het programma en verdere info.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.