drankrijders gepakt na achtervolging

Een 27-jarige man uit Balkbrug en een 25-jarige Ommenaar zijn donderdagmorgenvroeg aangehouden voor rijden onder invloed, waarbij zij zich aan hun staandehouding probeerden te onttrekken.

Op de Sluijerweg gingen zij er in hun auto vandoor nadat zij kennelijk de politieauto hadden gezien. Bij de achtervolging kwamen zowel de auto van de beide mannen als de politieauto buiten de zandweg tot stilstand. De mannen gingen er vandoor maar werden kort daarna in de bosjes aangetroffen. De bestuurder uit Balkbrug bleek teveel alcohol te hebben gedronken (340 ugl). Hij kreeg hiervoor een proces-verbaal en beiden een bekeuring van 90 euro omdat zij hun ID kaart niet konden tonen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.