djoekesyoga geeft zwangerschapsyoga

DjoekesYoga verzorgt op donderdag 21 augustus weer een cursus Zwangerschapsyoga in de Borgh, Balansfysiotherapiepraktijk aan de Ruitenborghstraat 28a in Dalfsen. “Het is een cursus waarbij aanstaande moeders zich gaan voorbereiden op een zo ontspannen mogelijke zwangerschap en bevalling”, legt Djoeke Mellink uit. “De cursus is een samenspel van bewegings-en ademhalingsoefeningen, aandacht en informatie met betrekking tot jezelf en je nog ongeboren kind.”

De cursus bestaat uit acht lessen van een uur waarvan één partnerles. De cursus wordt gegeven door Djoeke van DjoekesYoga. Zij heeft jarenlange ervaring als zwangerschapsdocent bij Carinova in de regio en is aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland.

Tevens start de volwassenenyoga van 20.00 tot 21.00 uur. De yogalessen bestaan uit milde yogahoudingen om de spieren te versterken, de bewustwording te vergroten, de energieblokkades op te heffen en de adem- en ontspanningsoefeningen komen ook aan bod.

De beste manier om erachter te komen of deze vorm van yoga bij je past, is het volgen van een gratis proefles. Dit kan al op 1 en 3 juli van 18.45 uur tot 19.45 uur en van 20.00 uur tot 21.00 uur. Aanmelden kan via djoekesyoga@gmail.com. Meer informatie vind je op www.djoekesyoga.nl en via 06-12489764.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.