Home / archiefcentraal / djoekesyoga geeft zwangerschapsyoga

djoekesyoga geeft zwangerschapsyoga

DjoekesYoga verzorgt op donderdag 21 augustus weer een cursus Zwangerschapsyoga in de Borgh, Balansfysiotherapiepraktijk aan de Ruitenborghstraat 28a in Dalfsen. “Het is een cursus waarbij aanstaande moeders zich gaan voorbereiden op een zo ontspannen mogelijke zwangerschap en bevalling”, legt Djoeke Mellink uit. “De cursus is een samenspel van bewegings-en ademhalingsoefeningen, aandacht en informatie met betrekking tot jezelf en je nog ongeboren kind.”

De cursus bestaat uit acht lessen van een uur waarvan één partnerles. De cursus wordt gegeven door Djoeke van DjoekesYoga. Zij heeft jarenlange ervaring als zwangerschapsdocent bij Carinova in de regio en is aangesloten bij de Vereniging van Yoga docenten Nederland.

Tevens start de volwassenenyoga van 20.00 tot 21.00 uur. De yogalessen bestaan uit milde yogahoudingen om de spieren te versterken, de bewustwording te vergroten, de energieblokkades op te heffen en de adem- en ontspanningsoefeningen komen ook aan bod.

De beste manier om erachter te komen of deze vorm van yoga bij je past, is het volgen van een gratis proefles. Dit kan al op 1 en 3 juli van 18.45 uur tot 19.45 uur en van 20.00 uur tot 21.00 uur. Aanmelden kan via djoekesyoga@gmail.com. Meer informatie vind je op www.djoekesyoga.nl en via 06-12489764.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.