Home / archiefcentraal / dalfser zwemvierdaagse in zwembad gerner

dalfser zwemvierdaagse in zwembad gerner

In het openluchtzwembad Gerner in Dalfsen start op dinsdag 24 juni de 31e editie van de Nationale Zwemvierdaagse. Dit evenement kent jaarlijks een kleine 400 deelnemers die vier dagen lang elke dag een afstand van 250 of 500 meter zwemmen. Wie dit volbrengt krijgt aan het eind van de vierdaagse de welverdiende medaille. Er staat een feestelijke week op het programma.

Er zijn in Dalfsen deelnemers die alle 30 voorgaande medailles in hun bezit hebben. De officiële opening van de zwemvierdaagse is dinsdag 24 juni om 16.00 uur. Iedere dag kunnen de deelnemers hun baantjes zwemmen tot 19.30 uur. Wie ’s middags of ’s avonds niet kan, mag ’s ochtends zwemmen. Wie een dag moet missen kan dit op zaterdag inhalen.

De zwemvierdaagse is naast een sportief evenement bovenal gezellig. De hele week zijn er allerlei activiteiten georganiseerd door de medewerkers van openluchtzwembad Gerner. Darten, penalty schieten, enveloppen trekken, springkussen, broodje knakworst eten, demonstraties en stuivertje duiken en suikerspin eten zijn een paar activiteiten die de zwemvierdaagse feestelijk maken. Deelname kost € 7,20. Opgeven is mogelijk aan de receptie van het zwembad.

Lees ook

Heskamp en Hogenkamp ook volgend seizoen verbonden aan FC Ommen

OMMEN – Yves Heskamp en Hermen Hogenkamp blijven ook in het seizoen 2022/2023 verbonden aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.