dalfsense hanny postma schrijft kinderboek

Hanny Postma uit Dalfsen heeft een voorleesboek geschreven voor kinderen van 2 tot 6 jaar. De titel van het boek is ‘Bas en Guusje’. Bas en Guusje zijn dikke maatjes. Iedere dag zijn ze samen en maken ze leuke, alledaagse avonturen mee.

Bas en Guusje is het eerste boek van schrijfster Hanny Postma. Inmiddels is een tweede boek in voorbereiding, over een prinses die Fientje heet, en zal naar verwachting eind 2014 verschijnen. Bas & Guusje is te bestellen via de erkende boekhandels en via www.deboekenwijzer.nl en kost 17,95 euro. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met basenguusje@boekjelezen.nl

Vind je het leuk als Hanny Postma voorleest uit haar werk? Neem dan contact op met haar op om te horen wat de mogelijkheden zijn via basenguusje@boekjelezen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.