d tjes dalfsen genieten van d kamp

Een veertigtal D-pupillen meldde zich afgelopen vrijdagavond op Sportpark Gerner. Na een kort welkom door de organisatie werden de tenten ingericht en vertrokken de ouders huiswaarts. Aansluitend werden vier teams geformeerd voor een Champions League competitie en volgde een spannend bosspel. Hierna werden in de kantine nog moppen getapt en zocht iedereen om 24.00 uur de tent op.

Geslapen werd er echter nog lang niet, om 03.00 uur was er nog energie genoeg voor een potje voetbal. Uiteindelijk werd het rustig en pakte iedereen toch nog een paar uurtjes slaap mee. De volgende ochtend was er een penalty bokaal en werden een aantal wedstrijden gespeeld in het kader van de Champions League.

’s Middags werd de fiets gepakt om naar Karba in Wythmen af te reizen voor een Kart competitie. Aansluitend was er een gezellige barbecue waar bij de vuurkorven werden ontstoken. Diep in de avond werden de tenten opgezocht en dit keer was het redelijk op tijd rustig. Nadat op zondagochtend de tenten waren opgeruimd werden de finales van de Champions League gespeeld evenals een penaltybokaal met als winnaar Rutger Looijesteijn. Na de lunch kwamen de ouders waarvan de meesten verkleed waren. Het generatieduel tussen de ouders en de spelers leverde vele spannende momenten op maar uiteindelijk won de jeugd alle wedstrijden.

Onder het genot van een hapje en een drankje werd het D-kamp vervolgens geëvalueerd en unaniem werd uitgesproken dat het een zeer geslaagd evenement was. Er resteerde bij de jongens hierna nog één wens; slapen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.