Home / archiefcentraal / clubkampioenschappen emsland en mostert

clubkampioenschappen emsland en mostert

De Carrousel in Ommen vormde zaterdag het decor voor het jaarlijkse clubkampioenschap Judo, Sambo en (voor het eerst) Jiu-Jitsu van Sportcentrum Emsland uit Ommen en Sportcentrum Mostert uit Den Ham. Zo’n 100 deelnemers van beide clubs kwamen in actie op de verschillende matten. Het bleek een erg sportief toernooi en iedereen was blij met de behaalde bekers. Het was fijn dat er ook weer zoveel vrijwilligers waren om de dag in goede banen te leiden.

Hieronder de clubkampioenen Judo van 2014:

Cas Eilert, Noelle Zandman, Ilse Vijn, Niels van der Vegt, Renée Oldenbeuving, Ruben Reefhuis, Martijn Grootens, Lin Woortmeijer, Martijn Bunkers, Mart Ningbers, Iwan Lubbers, Bram Simons, Mats Veurink, Dominique Oldenbeuving, Stan Vriens en Marel Koppelman.

Bij de Sambo werden Lindy Zandman, Ilse Vijn, Iwan Lubbers, Mart Ningbers en Martijn Grootens kampioen. Ashley Struikman werd de allereerste clubkampioen Jiu-Jitsu van Emsland

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.