cbs de kardoen start peuterochtenden

Op vrijdagochtend 6 juni vindt er op de Christelijke Basisschool De Kardoen te Ommen voor de eerste keer een peuterochtend plaats voor kinderen en hun ouders en/of verzorgers. De deuren van de basisschool staan open vanaf 09.00 uur en de ochtend zal tegen 11.30 uur worden afgesloten. |

Op deze ochtend kunnen de kinderen ervaren hoe het is om met andere peuters te werken, te spelen en te gymmen. Er staat voor hen limonade en iets lekkers klaar en voor de ouders een kopje thee of koffie met een koekje. De ouders en verzorgers kunnen op deze ochtenden kennis maken met de school en de aanwezige leerkrachten. Ze kunnen alle vragen stellen over de werkwijze en het onderwijs op De Kardoen.

Het komende schooljaar staan er vier van deze peuterochtenden op de agenda namelijk op de vrijdagen 7 november, 23 januari, 17 maart en 5 juni. Alle kinderen uit Ommen die dit jaar 4 jaar worden en hun ouders en/of verzorgers zijn van harte welkom. Aanmelden hoeft niet, ouders en/of verzorgers met peuters, zijn van harte welkom. Voor meer informatie kun je bellen met 0529 451 605 mailen kan ook naar directie@de-kardoen.nl. Het Kardoen kun je vinden aan de Korenbloemstraat 2 in Ommen. Neem ook eens een kijkje op de website www.de-kardoen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.