bomb in het bostheater

Een band van meer dan vijftien personen…, oei, oei, oei, past dat wel op een podium? No problemo! Op de groene bühne van het bostheater is plek zat. De Band of Music Brothers ontsproot in 2010, als eenmalige act voor het jaarlijkse Hans Mulder benefietconcert op het Kerkplein in Ommen. Henri en Henri, achternamen Timmerman en Pasman, waren de initiatiefnemers die vanwege hun muzikale contacten de band zagen groeien en groeien.

Voor een overvol plein werd ruim € 9000,- bijeen gespeeld. Dit bedrag kwam geheel ten goede kwam aan de stichting van molenaar Anton Wolters, die het geld gebruikt voor het KWF Kankerfonds. Het succes was dermate groot dat het muzikale gezelschap gelijk een aanbieding kreeg om op herhaling te gaan. Die handschoen werd opgeraapt. De band ging over in een stichting, die uitsluitend speelt voor (lokale) goede doelen. Als naam werd gekozen BoMB, Band of Music Brothers. Op zaterdag 14 juni is de opbrengst voor de Voedselbank.

Er is gelegenheid te parkeren in de nabijheid van het amfitheater. De route is vanaf de ingang van vakantiepark Besthmenerberg met pijlen aangegeven. Om 20.00 uur wordt voor het eerst afgetikt. Meer info op website www.bostheaterommen.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.