bijzonder gezonde drieling voor koe

Een zeer bijzondere gebeurtenis vorige week op het melkveebedrijf van de familie Bolks aan de Varsenerweg in Ommen. Daar kreeg namelijk een koe een drieling. “De moeder koe en de drie kinderen maken het goed”, laat Bettine weten. “Dit is een bijzondere gebeurtenis. Het komt namelijk niet vaak voor. En zeker niet dat alles in goede gezondheid en levend ter wereld komt.”

Overigens kun je sinds kort aan de Varsenerweg 4 Ben&Jerry’s ijs kopen. “Onze koeien leveren daar onder andere een bijdrage aan. Wij leveren namelijk de melk aan de fabriek waar dit gemaakt wordt. We zijn nu nog bezig met een terrasje klaar te maken waar de mensen het ijsje kunnen oppeuzelen en tegelijk genieten van het buitenleven wat ze om zich heen zien.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.