Home / archiefcentraal / zanglust collecteert voor anjeractie in dalfsen

zanglust collecteert voor anjeractie in dalfsen

Leden van Zanggroep ‘Zanglust’ komen van maandag 12 tot en met zaterdag 17 mei aan de deur in Dalfsen weer aan de deur komen met de bekende blauwe collectebus tijdens de jaarlijkse Anjeractie. Elke gedoneerde euro is bestemd voor cultuur en natuurbehoud in de eigen regio. In Overijssel kon mede daardoor in 2013 aan 200 projecten een bedrag van ruim 550.000 euro worden toegekend.

Tienduizenden collectanten van culturele verenigingen gaan langs de deuren om geld op te halen voor het Prins Bernhard Cultuurfonds. De opbrengst gaat voor de volle honderd procent naar cultuur en natuurbehoud. Een derde van de opbrengst is voor de clubkas van de collecterende vereniging. Het overige geld is bestemd voor projecten binnen de regio.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.