Home / archiefcentraal / wickie de viking bezoekt anytyme

wickie de viking bezoekt anytyme

Wickie de Viking heeft vorige week samen met Magic John en ruim 250 kinderen de uitbreiding van AnyTyme Snackerij met een speeltuin geopend. De kinderreacties waren positief. De speeltuin is afgesloten van de weg. Ouders kunnen hierdoor de kinderen laten spelen zonder zich zorgen te maken over het weglopen van de kinderen.

Binnen is er meer zitgedeelte gecreëerd waardoor het bedrijf verandert is van een afhaalzaak naar een zaak waar men een hapje en drankje ter plekke kan nuttigen. Om half 4 is bekend gemaakt dat Marit, de space scooter heeft gewonnen met de kleurplaten wedstrijd. De rest van de maand zijn er nog meerdere openingsacties.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.