Home / archiefcentraal / wegpirate 79 omdat het zo heerlijk is

wegpirate 79 omdat het zo heerlijk is

De politie kreeg woensdag een wel erg verrassende verklaring nadat zij een 79-jarige vrouw aan de kant hadden gezet. De dame reed 115 kilometer per uur, terwijl ze maximaal 80 km/u mocht rijden. Bovendien haalde ze in over een doorgetrokken streep. Waarom? ‘Omdat het zo heerlijk is’, was haar verklaring.

De politie controleerde woensdag in Vechtdal en Salland met een onopvallende motor. In totaal werden er tien boetes uitgeschreven voor meer dan 30 km/u te hard rijden, één keer voor het niet dragen van een gordel en één keer voor het inhalen over een doorgetrokken streep.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.