Home / archiefcentraal / waterpret met het waterfront

waterpret met het waterfront

De Vechtvaarder voer vorige week uit met aan boord de vijftig prijswinnaars voor een heerlijke tocht op de mooie Vecht. Ter ere van de opening van de panden aan het Waterfront, hadden de winkeliers, Deco Home Vol Stijl, Electropoint Verhoeven, Natuurlijke Heling en Bewustwording Els Lode, Kapsalon Hair & More en Schoonheidssalon Plaza Pluur een waterprijs beschikbaar gesteld. Met goed weer, gezellige gesprekken en een glaasje in de hand was het een erg geslaagde avond.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.