Home / archiefcentraal / wagenmans wonen pinkstertoernooi

wagenmans wonen pinkstertoernooi

Tennisvereniging Lemelerveld houdt tijdens de Pinksterdagen weer een groot open toernooi, het Wagenmans Wonen Pinkstertoernooi. Het toernooi start op donderdagavond 5 juni en eindigt op maandagmiddag 9 juni met de finalewedstrijden en de prijsuitreiking.

Net zoals de laatste jaren heeft het toernooi ook nu weer veel deelname, er worden dan ook ruim 150 wedstrijden gespeeld. Er wordt gespeeld in poules in de speelsterktes 4 tot en met 9 in alle categorieën. Tijdens het toernooi kan er geen gebruik gemaakt worden van de banen voor recreatief tennis.

Ook dit jaar is Wagenmans Wonen de hoofdsponsor. Daarnaast is er nog een groot aantal andere bedrijven uit Lemelerveld en omgeving die een bijdrage leveren aan het toernooi en prijzen beschikbaar hebben gesteld voor de verloting die tijdens het toernooi wordt gehouden.

Inmiddels zijn er al vele vrijwilligers druk bezig om het tennispark en de banen weer in gereedheid te brengen voor het komende toernooi. Tevens wordt er het nodige georganiseerd om het de deelnemers en toeschouwers ook buiten de tennisbaan naar de zin te maken.

Meer informatie vind je op www.tvlemelerveld.nl

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.