vrachtwagen met 17 ton vlees gekanteld

Op de N48 bij Ommen is vrijdagochtend een vrachtwagen met 17 ton vlees gekanteld. Hoe dit kon gebeuren is nog niet bekend, maar de chauffeur en zijn meerijdende zoontje zijn er gelukkig ongedeerd vanaf gekomen. Wel is de berging nog een hele klus.

Bergingsbedrijf Van Amerongen probeert de vrachtwagen met bergingsluchtkussens weer overeind te krijgen. Maar dit neemt enorm veel tijd in beslag. Het verkeer ondervindt hier dan ook enige hinder van en voor het verkeer vanaf Ommen in de richting van Dedemsvaart is een omleiding ingesteld.

Ondanks de omleiding zijn er verschillende automobilisten geweest die zich niks van de afzetting aantrokken en gewoon gingen keren op de rotonde. Dat zorgde soms ook voor gevaarlijke situatie’s. De politie heeft deze bestuurders hier op aangesproken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.