Home / archiefcentraal / voorlichting ov voor senioren

voorlichting ov voor senioren

PCOB Nieuwleusen houdt in samenwerking met Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen een voorlichtingsbijeenkomst over het openbaar vervoer. Op dinsdagmiddag 27 mei informeren OV-ambassadeurs van de provincie Overijssel tijdens deze bijeenkomst senioren over reizen met de bus of trein. Het doel? Senioren stimuleren om vaker gebruik te maken van het openbaar vervoer.

De voorlichtingsbijeenkomst bevat informatie over het reizen met de bus of trein, tarieven en abonnementen, de OV-chipkaart en de Regiotaxi.

De bijeenkomst vindt plaats in De ontmoetingskerk aan de Burgemeester Backxlaan 269 in Nieuwleusen van 14.00 tot 16.30. Opgave is niet nodig, voor meer informatie kun je contact opnemen met Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen via 0529-434570.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.