Home / archiefcentraal / vlinder en libellenexcursie met evert ruiter

vlinder en libellenexcursie met evert ruiter

Vereniging Natuur en Milieu de Vechtstreek verzorgt op zaterdag 7 juni een vlinder- en libellenmiddag met Evert Ruiter. Deze vlinder- en libellenexpert neemt je in de prachtige tuinen van de familie Nicolai, waar talrijke nectarplanten bloeien, mee in de wondere wereld van vlinders en libellen. Door het mooie voorjaar, afgewisseld met de nodige regenval, staan veel planten al vol in bloei. Vlinders en libellen profiteren daarvan natuurlijk. Evert kan gerust een autoriteit op het gebied van vlinders en libellen genoemd worden. Hij geeft ook cursussen op dat gebied en kan vertellen hoe een tuin vlindervriendelijk kan worden ingericht.

De Vechtstreek organiseert regelmatig excursies voor natuurliefhebbers. Voor slechts tien euro per jaar kan iedereen gratis meedoen aan de excursies en de lezingen bijwonen. Ook ontvangen leden vier keer per jaar het blad Meander met tal van interessante natuur- en milieuartikelen. De excursie start om 13.30 uur bij de familie Nicolai, Witharenweg 23 in Witharen en duurt tot ongeveer 15.30 uur. Deelname is voor leden van de Vechtstreek gratis, niet-leden betalen twee euro per persoon, met een maximum van 5 euro per gezin.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.