Home / archiefcentraal / vaderzoon en moederdochter kamperen

vaderzoon en moederdochter kamperen

Sinds heugenis wordt er al gekampeerd door gezinnen. Maar nog niet zo vaak zoals ze het in Dalfsen doen. Daar kamperen de vaders met hun zonen zonder het bijzijn van de dames tijdens het “Vader en zoon weekend” welke plaats vindt in het weekend van 20 tot en met 22 juni. Robbin van den Heuvel en Robert Stoesser stuurden namens de organisatie van het vader en zoon-weekend en stoere meiden-weekend.

‘Een goed idee natuurlijk daar de meeste vaders niet echt vaak de tijd hebben om eens iets leuks met de kinderen te gaan doen. En ja vaders en zonen hebben nou ook niet zo de behoefte om samen te wachten voor het pashokje waar de dames weer in staan. Of uren te neuzen in alle rekken bij een oorbellen winkel. Om maar niet te spreken over zeurende dames wanneer de afwas nou eens eindelijk gedaan wordt. Nee mannen hebben meer behoefte aan “echte mannendingen”.

Zoals spannende activiteiten waarbij misschien ook nog de nodige spierkracht voor nodig is. Of lekker knoeien achter de barbecue en voetballen. En zeg nou zelf als kind zijnde is er toch niks prachtiger dan samen met je Pa op pad. Daar zullen ze nog jaren over praten. Het vader en zoon weekend vindt dit jaar voor de 8ste keer plaats en er staat heel wat leuks op het programma voor dit jaar. Zo is er op de vrijdag een Budo all style workshop en op zaterdag naast de barbecue onder andere een survival tocht en allerlei klim en klauter activiteiten.

Na een paar jaar kwam van alle kanten de vraag “of dat nou ook niet eens voor de dames zou kunnen”. Zo ontstond het “Stoere Meiden Weekend”. Een weekend zonder lastige broertjes en rondslingerende mannensokken. Nee echt een weekend met meiden onder elkaar en natuurlijk alleen bestaande uit “meiden dingen”. En een zeer leuk programma. Zo staat er dit jaar een zumbaparty op het programma en zijn er diverse workshops, veel sport en spel en natuurlijk heerlijk eten voor de dames. Het stoere meiden weekend zal dit jaar plaats vinden van 27 tot en met 29 juni 2014.

Lijkt het je als vader leuk om met je zoon/zonen te gaan kamperen? Opgave is nog mogelijk. Ga daarvoor en nog veel meer informatie naar de website www.vaderenzoonweekend.com De dames gaan naar de website www.stoeremeidenweekend.com Ook als je zelf geen tent of caravan hebt zijn er vele mogelijkheden.’

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.