turnsters gvn vier keer nederlands kampioen

De turnselectie van GVN uit Nieuwleusen heeft zaterdag weer toegeslagen. In Landgraaf, Limburg, werden de NK Groepsspringen C niveau gehouden. GVN leverde vier Nederlands Kampioenen. Wij ontvingen een verslag.

‘GVN had besloten dit jaar eens te proberen mee te doen, om te kijken of ze in staat waren op landelijk niveau mee te kunnen springen. De tegenstand was onbekend en derhalve spannend. De laatste weken waren de puntjes op de I gezet en nu was het afwachten wat het resultaat zou zijn.

In de ochtend waren het de junioren: Julia Vasse, Iris Mantel, Indy van der Kolk, Kim van Ringen, Judith Nijzink, Anouk Bredewold, Carlijn Beernink, en Sanne en Naomi Slager, die op tumbling gingen springen.

Die lieten meteen zien wat tumbling springen inhoud, wat de jury zeer kon waarderen. Dit werd beloond met een 1 ste plaats bij de prijsuitreiking. Dit was meteen de toon voor de rest van de dag. Op bijna alle toestellen lieten zowel de junioren als de senioren: Linda Hoeve, Anna Huzen, Nina Huzen, Manon Bouwman, Marije Vasse, Lisette van Hulzen, Jasmijn Borger, Elske Vogelzang, Lisanne Aalbers en Amber Pannen , zien bij de besten te horen.

Na een lange dag springen was het een resultaat om naar huis te schrijven.

Junioren: Nederlands Kampioen op : Tumbling, Tafel Minitramp

2 de plaats op : Pegasus Minitramp,

Senioren: Nederlands Kampioen op: Minitramp, Tafel Minitramp

2 de plaats op : Pegasus Minitramp, Tumbling

3 de plaats op : Pegasus Plank

Dat bracht het totaal op 4x Nederlands Kampioen, een prestatie waar zowel de turnsters als trainers en club zeer trots op zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.