Home / archiefcentraal / tuinmuur hospice zorgt voor extra privacy

tuinmuur hospice zorgt voor extra privacy

De muur is een project dat is tot stand is gekomen dankzij de goede giften van diverse personen en organisaties. “Het is een unieke samenwerking tussen verschillende bedrijven en organisaties geweest met deze muur als mooi resultaat”, vertelt secretaris Geert Bistervels namens de Stichting Vrienden van het Hospice ‘t Huis de Pastorie in Dalfsen.

Loonbedrijven Pekkeriet, van Lenthe en Lindeboom uit Dalfsen hebben gezamenlijk het grondwerk en straatwerk geregeld en kosteloos uitgevoerd. Betoncentrale van der Kamp uit Zwolle heeft de beton voor de fundering kosteloos geleverd. Bouwbedrijf Bongers uit Dalfsen heeft kosteloos diverse materialen, materieel en gereedschappen ter beschikking gesteld en heeft geholpen in de voorbereiding en uitvoering.

Bouwbedrijf Schippers heeft de materialen tegen een aantrekkelijke prijs geleverd. Jeugdige leerlingen van samenwerkingsverbanden de Grift uit Nieuwleusen en de Hako uit Hardenberg hebben in een toch vrij korte tijd deze muur gebouwd. Cuperus Natuursteen uit Hattem heeft om niet de natuurstenen platen geleverd. De Jumbo Kamphuis Dalfsen sponsort de drankjes en hapjes en Dinie en Jaap van Dijk (de Brinkhof Dalfsen) lenen de tafels en glaswerk uit voor de opening zaterdag.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.