te wierik autos ook onderhoud aan je volvo

Het begon allemaal met de liefde voor het merk Volvo, maar inmiddels is Te Wierik Auto’s uit Ommen uitgegroeid tot een garage voor onderhoud en verkoop van Volvo’s. “Mensen komen uit heel Nederland naar ons toe”, vertelt Roy te Wierik enthousiast.

“In de begin jaren waren wij gespecialiseerd in de bijzondere modellen van Volvo; 850 t-5R en de v70r als mede de awd uitvoeringen. Doordat wij ons eerst richtten op deze specifieke modellen hebben wij een klantenkring opgebouwd door heel Nederland. Wij genieten veel bekendheid op diverse fora zoals het Volvo 850 en v 70 forum.”

Doordat de liefhebbersmarkt door de crisis de laatste jaren behoorlijk is verkleind, heeft te Wierik Auto’s besloten haar onderhoud te verbreden. “Door deze marktverbreding doen wij nu het onderhoud van alle Volvo s van bouwjaar 1998 tot heden. Doordat je steeds hetzelfde merk in je werkplaats hebt, word je steeds sneller met je diagnoses en reparaties. Dit resulteert natuurlijk in een lagere factuur voor de klant”, zegt Roy.

“De verkoop richt zich nog steeds specifiek op de v 70 en xc 90”. Het zal dan ook niemand verbazen dat het bedrijf is voortgekomen uit liefde voor het merk Volvo . “Dus ben je op zoek naar een mooie v70 of een betrouwbaar adres voor onderhoud van je Volvo, dan kun je terecht aan de Vermeerstraat 7a in Ommen.”

Meer foto's