sv dalfsen blijft in vierde klasse

SV Dalfsen speelt ook volgend seizoen in de vierde klasse nadat er vandaag met 0-1 werd gewonnen van V en L. Vorige week wist Dalfsen al de thuiswedstrijd te winnen met 1-0 en had daardoor een goede uitgangspositie voor vandaag.

De wedstrijd begon vrij matig. V en L moest wel druk zetten, maar slaagde daar niet echt in. Dit resulteerde in een zeer rommelige wedstrijd met weinig kansen. Een goede aanval van Dalfsen leidde de 0-1 in. De linksback van Dalfsen, Fernandez Pruik, kwam op en kon na een lekker balletje van aanvaller Chiel Huisjes scoren. V en L moest nu meer gaan aanvallen en kreeg vlak voor rust nog een dot van kans. Een doelpunt was echter niet aan hen besteed.

De tweede helft begon in een veldoverwicht van Dalfsen. Het zette zo’n tien minuten lang redelijk druk en V en L wist daar geen raad mee. Dalfsen wist echter niet te scoren, maar ook V en L werd niet gevaarlijk. Een kwartier voor tijd begon V en L met lange ballen. Het werd zo nu en dan gevaarlijk voor de goal van Dalfsen keeper Erik Nieuwenhuizen, maar echt grote kansen kwamen er niet. Het was rommelig voor de goal en de wedstrijd werd er niet aantrekkelijker op. “We ramden alle ballen zo ver mogelijk weg en zo konden we de voorsprong behouden”, aldus keeper Nieuwenhuizen van Dalfsen. V en L moest twee keer scoren om degradatie te ontlopen, maar dat was duidelijk niet aan hen besteed vandaag.

Zo speelt SV Dalfsen ook volgend seizoen in de vierde klasse nadat er thuis met 1-0 en uit met 0-1 werd gewonnen van V en L.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.