straattheater krijgt publiek te pakken

Lastig was de interactie waarbij de artiest een paar net gekochte schoenen uit het publiek haalde en die aan de andere kant van de kring weer weggaf, daar een tas pakte en verderop ruilde voor een camera en die camera weer naar een man bracht die met zijn kleinkind zat te kijken. Uiteindelijk werd de man ingewisseld tegen zo maar weer ergens anders een vrouw.

Nog lastiger waren de kinderen die blijkbaar zonder ouders zaten te kijken en zich ongegeneerd met een optreden gingen bemoeien. Het zullen de etterbakkies van over tien jaar zijn. Maar de artiest wist er prachtig raad mee. Hij nam ze op sleeptouw naar buiten de publiekskring en liet ze daar lekker staan, om zelf met zijn act verder te gaan.

Heel veelzijdig, heel veel publiek, volle terrassen. Kortom: hartstikke gezellig. Jammer dat je het niet mee maakte? Zaterdag in Hardenberg en Zwolle kun je in de herkansing. Zie daarvoor www.kunstenopstraat.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.