Home / archiefcentraal / sambokas emsland winnen brons in litouwen

sambokas emsland winnen brons in litouwen

Twee leden van Sportcentrum Emsland uit Ommen hebben afgelopen weekend deelgenomen aan het Stanislav Kulikauskas International Junior Sambo Tournament in Siauliai, Litouwen. Het was een sterk bezet toernooi met deelnemers uit Ierland, Letland, Estland, Wit-Rusland, Polen en Litouwen.

Darnell Bakker (16 jaar) en Nina Zandman (15 jaar) gingen de strijd goed aan op de sambomat in hun gewichtsklasse. Beide wisten ze door te dringen tot de laatste vier en behaalden uiteindelijk een bronzen medaille. Een goed resultaat en met een schat aan ervaring gingen de Samboka’s van Sportcentrum Emsland weer naar huis

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.