Home / archiefcentraal / rooijakkers in raad van toezicht rosengaerde

rooijakkers in raad van toezicht rosengaerde

Jan Rooijakkers, voormalig lid Raad van Bestuur van Twence Afval- en energiesysteem, treedt aan per 21 mei 2014 aan als voorzitter van de Raad van Toezicht van zorgcentrum Rosengaerde. Rooijakkers volgt de heer Arend Tissingh op, die sinds 2006 deze rol heeft vervuld.

De Raad van Toezicht van Rosengaerde is er van overtuigd dat de heer Rooijakkers, gezien zijn ervaring in zowel het bedrijfsleven als bij de semi-overheid, zijn lokale, regionale en politieke netwerken, zijn maatschappelijke betrokkenheid en zijn ervaring als commissaris een goede bijdrage kan leveren aan het functioneren van Rosengaerde.

De heer Rooijakkers geeft op zijn beurt aan dat hij zich na zijn pensioen graag inzet voor onder meer maatschappelijke functies. “Ik hoop met mijn achtergrond een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van Rosengaerde.”

Rooijakkers heeft meerdere directiefuncties bekleed, onder andere bij Wavin BV, AKG Aufderhaar Kunststofgroep BV en Twence Afval- en energiebedrijf. Momenteel heeft hij de volgende nevenfuncties: lid SER Overijssel namens VNO-NCW, lid Raad van Advies KWA Bedrijfsadviseurs te Amersfoort, lid Raad van Commissarissen en Bestuur van Coöperatie Agrifirm te Apeldoorn en raadslid namens D66 in de Raad van de gemeente Dalfsen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.