Home / archiefcentraal / rabobank opent servicepunt in nleusen

rabobank opent servicepunt in nleusen

Nieuwleusen krijgt een Rabobank-servicepunt en een punt waar sealbags met contact geld ingeleverd kunnen worden. Dat meldt RTV Oost. Actievoerder Ton de Vries kreeg het nieuws toegezegd door de bankdirecteur bij het overhandigen van 1500 handtekeningen.

Toen oud-wethouder De Vries hoorde dat de Rabobank uit Nieuwleusen vertrekt in 2015 begon hij een actie. De Vries hoorde in zijn omgeving veel kritiek op de geplande sluiting van het bankkantoor. Door handtekeningen te verzamelen op ondermeer de markt en bij supermarkten wist De Vries 1500 handtekeningen op te halen tegen de sluiting.

Bankdirecteur Van Dijk stond open voor een gesprek, maar gaf ook aan dat het niet rendabel is om het filiaal in Nieuwleusen open te houden. Mensen doen steeds meer bankzaken via internet. De Vries is ook actief voor de ouderenbond en de buurtbus en hoorde veel ouderen hun zorgen uiten over het besluit van de bank. Het is nog niet bekend waar het servicepunt van de Rabobank komt.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.