raadsdocument dalfsen n340 en rdijk

In het Raadsdocument wordt onder andere gesproken over de N340, N348 en de N377. “Voor ons gaan veiligheid en bereikbaarheid hand in hand, ook op de parallelwegen. De planvorming met betrekking tot het aansluitende gemeentelijke wegennet moet tijdig plaats vinden. Een nieuwe GVVP wordt medio 2015 in de raad behandeld, waarbij echter geldt dat het traject Rechterensedijk hier nog niet in wordt opgenomen.

Rechterensedijk

Over de Rechtrensedijk staat in het Raadsdocument het volgende: “De volksraadpleging heeft laten zien dat zestig procent van de stemgerechtigde inwoners wenst, dat de raad het genomen besluit over de Rechterensedijk heroverweeg. Dit gaan we doen. We zoeken een oplossing die – ook op langere termijn – rekening houdt met veiligheid en doorstroming, en die recht doet aan het karakter van het landschap. Dit moet binnen twee jaar tot definitieve besluitvorming leiden: in oktober 2014 stemmen we af over de te volgen procedure, uiterlijk in juni 2016 neemt de raad een besluit.”

Het is aan de gemeenteraad om over het opgestelde Raadsdocument te beraadslagen en te besluiten. Dit zal de raad doen in een extra raadsvergadering op 19 mei.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.