Home / / raadsdocument dalfsen klaar

raadsdocument dalfsen klaar

Het raadsdocument van de gemeente Dalfsen is klaar. Woensdag 8 mei wordt het document om 21.30 uur gepresenteerd in de B&W-kamer van het gemeentehuis. De fractievoorzitters van de gemeenteraad presenteren het door hen gezamenlijk opgestelde raadsdocument. Het raadsdocument bevat procesafspraken en voor een aantal belangrijke thema’s ook een inhoudelijke koers voor de komende jaren.

Dit raadsdocument vormt een belangrijk kader voor het op te stellen coalitiedocument. Het raadsdocument wordt aan de gemeenteraad aangeboden. Inhoudelijke beraadslaging en besluitvorming vindt plaats in de raadsvergadering van 19 mei aanstaande.

Lees ook

Aantal koeien in de wei blijft stijgen

REGIO – Het aantal koeien in de wei blijft stijgen, zo blijkt uit de meest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.