raadsdocument dalfsen klaar

Het raadsdocument van de gemeente Dalfsen is klaar. Woensdag 8 mei wordt het document om 21.30 uur gepresenteerd in de B&W-kamer van het gemeentehuis. De fractievoorzitters van de gemeenteraad presenteren het door hen gezamenlijk opgestelde raadsdocument. Het raadsdocument bevat procesafspraken en voor een aantal belangrijke thema’s ook een inhoudelijke koers voor de komende jaren.

Dit raadsdocument vormt een belangrijk kader voor het op te stellen coalitiedocument. Het raadsdocument wordt aan de gemeenteraad aangeboden. Inhoudelijke beraadslaging en besluitvorming vindt plaats in de raadsvergadering van 19 mei aanstaande.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.