Home / archiefcentraal / pinksterwandeltocht de groene looper

pinksterwandeltocht de groene looper

Wandelvereniging Green Shoes Dalfsen houdt samen met Buurtvereniging ‘de Tempelhof’ in Hoonhorst op tweede Pinksterdag, 9 juni, de Pinksterwandeltocht ‘de Groene Looper’. De start is bij café Kappers aan de Kerkstraat in Hoonhorst. De organisatie stuurde onderstaand bericht.

‘Er zijn verschillende afstanden die u kunt lopen. t.w. 8. 13 en 20 km. U kunt voor de 20 km. starten tussen 9.30 en 10.30 uur en voor de 13 en 8 km. Tussen 10.00 en 13.00 uur. Het startbureau sluit om 16.30 uur. Er is deze dag een pendeldienst van en naar het Station in Dalfsen.’

De kosten voor deze wandeltocht zijn € 4,00 p.p. Leden van de Wandelvereniging Green Shoes Dalfsen kunnen gratis deelnemen en voor leden van de KNBLO is de gebruikelijke korting van kracht. Kinderen tot 12 jaar kunnen onder begeleiding van een betalende volwassene gratis meewandelen. Uw trouwe viervoeter mag mee wandelen mits hij/zij is aangelijnd.

Kijk voor verdere bijzonderheden en informatie op onze website: www.Greenshoes.nl Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Mail adres: info@greenshoes.nl of 06-48434468. Deze wandeltocht staat onder auspiciën van de KNBLO.’

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.