Home / archiefcentraal / parashow usv verschoven naar zaterdag

parashow usv verschoven naar zaterdag

De geplande jubileumactiviteiten bij USV met parashow en helikoptervluchten zijn verschoven naar aankomende zaterdag 17 mei. De activiteiten gingen vanwege het weer niet door. Ook dan is de aanvang van het evenement 13.30 uur.

Alle deelnemers aan zowel de helikoptervluchten als het parachutespringen zijn door de organisatie geïnformeerd. Voor de helikoptervluchten hebben zich bijna zeventig personen ingeschreven (opgave hiervoor is nog mogelijk) en voor een parachutesprong hebben zich het maximale aantal van maar liefst dertig liefhebbers opgegeven.

Bijkomende consequentie van de verschuiving is dat voor wat betreft het parachutespringen in enkele gevallen om uiteenlopende redenen ook de indeling van de vluchten gewijzigd moest worden. De parachutisten waarvoor een wijziging geldt zijn hierover door het bestuur van de Supportersvereniging schriftelijk geïnformeerd.

Voor het overige blijft het gehele programma intact. Dus ongeveer ieder half uur zal er een landing van drie zogenoemde tandems (een tandem bestaat uit een ervaren parachutist, die een deelnemer aan zich vastgekoppeld heeft) plaatsvinden en daar tussendoor de vele helikoptervluchten. De landing van de eerste drie tandems zal plaatsvinden om 14.00 uur en de landing van de laatste drie tandems staat gepland om 19.15 uur.

Hiernaast is er voor de kinderen een springkussen aanwezig en kunnen de kinderen zich laten schminken. Uiteraard is er een barbecue aanwezig en als extra service krijgen alle bezoekers een gratis kopje koffie door de Supportersvereniging USV aangeboden. Een tweede extra service voor de bezoekers is dat alles gefilmd wordt. De gefilmde beelden zullen rechtstreeks op een grote video-wall getoond worden. Kortom, het is zeer zeker de moeite waard om op 17 mei een bezoekje aan sportpark Hulsterlanden te brengen. Bovendien is de entree gratis.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.