Home / archiefcentraal / ozc f7 ongeslagen kampioen

ozc f7 ongeslagen kampioen

Een bloedstollende wedstrijd kon je het niet noemen. Maar toen na het elfde doelpunt het fluitsignaal klonk was het zover, het kampioenschap was een feit. OZC F7 stuurde ons een bericht.

Ze hadden er zin in, de boys van F7. Van spanning was niets te merken! Na de warming-up begonnen ze overtuigend aan de wedstrijd! Geen spannende bloedstollende kampioenswedstrijd, maar een overtuigende 11-0 winst! Na het fluitsignaal zagen de ouders trotse, blije gezichtjes! De jongens kregen door F- coördinator Marcel Jansen namens OZC de medailles omgehangen en kregen leiders Harold en Marjan bloemen uitgereikt.

Daarna teamfoto en toen snel douchen om in Ommen het feest verder te vieren. Op het sportpark in Ommen stond de platte wagen, mogelijk gemaakt door Anne Lamberink al klaar. Vol trots, toeterend en feestend hebben de spelers en leiders een rondje door Ommen gemaakt. Een onvergetelijk moment voor de jongens! Daarna de welverdiende patat met ranja in de kantine. Als afsluiting mochten de jongens s’avonds naar de wedstrijd Heereveen-AZ. Een dag om nooit te vergeten,

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.