Home / archiefcentraal / overweldigende animo voor infoavond rabo

overweldigende animo voor infoavond rabo

Samen met de ondernemersvereniging en de industriële kring Nieuwleusen zijn er met de Rabobank stevige gesprekken gevoerd om de belangen van de inwoners en de ondernemers van Nieuwleusen maximaal te waarborgen. Namens de Rabobank gaf directievoorzitter Jeroen Broeknellis aan dat de kantoorfunctie van de Rabobank wegens afnemend bezoek verdwijnt uit het dorp, maar dat de bank in Nieuwleusen blijft. Er blijven twee geldautomaten en een sealbagautomaat voor het storten van geld. Ook wordt gewerkt aan de invulling van een servicepunt waar mensen voor dagelijkse bankzaken op gezette tijden terecht kunnen.

Een Rabobank adviseur kan ook op afspraak thuis langskomen om dagelijkse bankzaken te regelen. En voor klanten die moeite hebben om zelf te pinnen biedt de Rabobank een jaar lang gratis de Rabo Geld Expres aan. Dit is een service waarbij geld thuis wordt bezorgd. Ook verstrekt de bank eenmalig een set van 25 portvrije enveloppen voor het verzenden van de bankpost. En voor klanten die dat willen zijn er gratis cursussen internet bankieren beschikbaar om meer wegwijs te worden in de mogelijkheden om via internet bankzaken te regelen.

Jeroen Boeknellis benadrukte dat hij de sterke band die de Rabobank met Nieuwleusen heeft wil vasthouden. Zo blijft Rabobank Vaart en Vecht jaarlijks investeren in Nieuwleusen met sponsoring van verenigingen en bijdragen uit het coöperatiefonds aan maatschappelijke initiatieven. Na de pauze was er gelegenheid om vragen te stellen. Hiervan werd veel gebruik gemaakt. Niet op alle vragen kon nu al een antwoord worden gegeven. Daarom is de afspraak gemaakt om in oktober opnieuw een informatieavond te beleggen.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.