ovc en ozc mengen a junioren

Voor beide verenigingen ontstaat door samenwerking een win-win-situatie. Ouders en spelers zijn hierover afzonderlijk geïnformeerd.

Ook is door beide verenigingen de intentie uitgesproken om in de toekomst meer samenwerking te zoeken tussen de jeugdafdelingen. Oriënterende besprekingen met groepen van leden hebben daartoe bij OVC `21 al plaatsgevonden. Bij OZC is een commissie benoemd die in het najaar rapporteert over een onderzoek naar het draagvlak voor de verdere samenwerking. Voorafgaand aan een nadere besluitvorming tot samenwerking zal een zorgvuldige procedure worden gevolgd van raadpleging van leden en andere belanggroepen zoals sponsoren.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.