opening molenerf en markt bij molen fakkert

Na het winnen van de BankGiro Loterij molenprijs in oktober 2013 is het molenerf met fruitboomgaard, prieeltje en authentieke molenschuur bij Molen Fakkert in Hoonhorst af. Op vrijdag 9 mei is de officiële opening voor genodigden. Op zaterdag 10 mei, tijdens de nationale molendag, organiseert de Stichting een molenmarkt waarbij er voor iedereen de gelegenheid is om bovenstaande te bekijken van 10.00 tot 17.00 uur.

Tijdens de molenmarkt zullen er twintig standhouders zijn met verkoop van o.a. streekproducten, cadeauartikelen, bloemen en planten en oude ambachten. Voor de kinderen is er wat te knutselen.

Daarnaast zal er een expositie in de molenschuur zijn van schilder en hulpmolenaar Willem ter Meulen. Sarah en Zoë Zernitz zullen in de ochtend muziek ten gehore brengen en in de middag zal het dweilorkest “De Brandheultjes” uit Holten dit voor zijn rekening nemen.

De toegang is gratis. In verband met de beperkte parkeerruimte verzoekt stichting de Molen van Fakkert bezoekers zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Locatie: Molen van Fakkert, Kerkstraat 3A en 3B, 7722 LR Hoonhorst, www.molenfakkerthoonhorst.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.