Home / archiefcentraal / open dag muziekschool pianoforte

open dag muziekschool pianoforte

Muziekschool Pianoforte houdt op 24 mei een open dag bij het Hervormd Centrum in Ommen aan de Prinses Julianastraat 8. Geïnteresseerden kunnen deze dag een gratis proefles volgen van de nieuwe muziekdocenten. Ook is er een actie. Je kunt je namelijk gratis inschrijven voor alle lessen en cursussen.

“Muziekschool Pianoforte is geen ouderwetse muziekschool, maar dé plek voor gedegen, hippe en inspirerende muzieklessen voor alle leeftijden”, vertelt Nelly Armenian. “Iedereen kan bij ons lessen volgen. Of je nu kind, tiener, jongere of volwassene bent. Wij bieden jou uitdagende lessen, enthousiaste en geroutineerde docenten en de juiste faciliteiten. Jouw individuele belangstelling en specifieke wensen staan centraal in de lessen.”

Nelly Armenian

Pianoforte is onderleiding van Nelly Armenian, al vanaf 2006 actief is als Piano- en Keyboardschool. Nelly Armenian is het gezicht van Pianoforte. Ze is concertpianiste, studeerde aan het conservatorium Enschede en is gediplomeerd docent. Ze dirigeert een kamerkoor, lid van EPTA en koorbegeleidster. Tientallen leerlingen krijgen pianoles van Nelly. Regelmatig verzorgt ze met hun optredens zoals het Kerstconcert in Bibliotheek Ommen, maar ook optredens bij verzorgingshuizen.

Nelly is heel tevreden over haar leerlingen. “Ze maken goede vorderingen. Twee leerlingen, Daphne Oosting (14) en Tiemen Schoolten (13) uit Ommen, hebben zelfs meegedaan aan het Prinses Christina Concours. Afgelopen maand zijn er in totaal veertien leerlingen geslaagd voor hun Muziekexamen.

Sinds 1 april wordt er door gediplomeerde docenten les gegeven op gitaar (elektrisch en bas), drums, dwarsfluit, keyboard en piano, zangles, djembe en flamencodans. Vanaf september start de muziekschool met musicals en verschillende cursussen waaronder kinderen en volwassenen koor, Djembe cursus en voor diegene die van samenspelen houden is er mogelijkheid om in de band te gaan spelen. “Een grote uitbreiding van het aanbod; een complete muziekschool. Niet alleen in Nijverdal, ook in Ommen en Westerhaar.”

Meer informatie vind je op www.Muziekschoolpianoforte.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.