Home / archiefcentraal / op de scooter op reis door het vechtdal

op de scooter op reis door het vechtdal

Scooterverhuur Ommen biedt sinds dit voorjaar de mogelijkheid om op een gehuurde scooter leuke plaatsen te bezoeken via natuurlijke routes door het Vechtdal. Met de scooters moet op fietspaden gereden worden en de bestuurder hoeft geen helm op. Ook kan er een passagier mee of een kinderzitje gemonteerd worden. Het bedrijf richt zich met scooterverhuur in het zomerseizoen vooral op de vele toeristen die Ommen en omgeving bezoeken of op campings verblijven.

Op de website van Scooterverhuur Ommen staat een aantal zelfgereden routes uitgestippeld, die ook bekeken en gedownload kunnen worden. “Én”, benadrukt Ella Herbrink van Scooterverhuur Ommen, “ons aanbod is ook zeer geschikt voor familie- en groepsactiviteiten of voor een bedrijfsuitje. Samen met bedrijven in de directe omgeving hebben we daarvoor een aantal leuke arrangementen bedacht. In overleg is veel mogelijk.”

Scooterverhuur Ommen is gevestigd aan de Strangeweg 19 in Ommen, het adres waar al meer dan twintig jaar het in Harley-Davidson gespecialiseerde bedrijf Twin-Performance is gehuisvest. Dit bedrijf wordt sinds de oprichting gerund door de partner van Ella, Harleyfanaat en -expert Bennie Haverkort.

Ella benadrukt dat de scooterverhuuractiviteit 100 procent haar verantwoordelijkheid is en los staat van het Harley Davidson gespecialiseerde bedrijf. “Harleyeigenaren hoeven dus niet te vrezen dat er minder aandacht voor hun kostbare bezit zal zijn. Wel profiteert de scooterverhuurklant van de aanwezige technische know-how in de werkplaats. De scooters worden in eigen huis onderhouden en verkeren dus altijd in topconditie voor een optimale veiligheid.”

Geïnteresseerden kunnen www.scooterverhuurommen.nl bezoeken om meer te weten te komen over vechtdalroutes, tarieven en arrangementen. Ook is het bedrijf te vinden op Facebook. Met een druk op de ‘vind ik leuk-knop’ worden de volgers op de hoogte gehouden van leuke weetjes en kunnen ze zelf hun scooter-ervaringen en foto’s delen. Voor meer informative kun je ook bellen naar 0529-760210.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.