Home / archiefcentraal / onder de loep straatroof in ommen

onder de loep straatroof in ommen

Het RTV Oost-programma Onder de Loep heeft bewegende beelden uitgezonden van de straatroof in Ommen. Op de steiger bij de Vecht in Ommen, ter hoogte van de Markt, werd donderdag 1 mei een groep jongeren bedreigd met een mes. Vier jonge jongens die daarvoor zijn gaan stappen in Ommen wilden geld, telefoons en hun fietsen.

Eén van de slachtoffers werd gedwongen te pinnen bij een geldautomaat en het geld daarna aan de daders te geven. De fietsen van de slachtoffers zijn later teruggevonden bij Landgoed ‘t Laer. Omdat de jonge daders vermoedelijk minderjarig zijn, zijn hun gezichten onherkenbaar gemaakt. Hopelijk zijn ze te herkennen aan hun kleding. Vermoedelijk komen de verdachten niet uit Ommen, maar uit Utrecht en Rotterdam. Wie weet meer over de overval? Tip dan meteen de politie via 0800 – 6070 (gratis nummer) of tip anoniem bij Bel M.: 0800 – 7000.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.