Home / archiefcentraal / ommen loopt voor leven feest voor leven

ommen loopt voor leven feest voor leven

Nog 23 dagen voor R-day. Onze Roparunners worden wat nerveus. Tijdens de Miniroparun zijn toch wat blessures aan het licht gekomen. Vooral de bilspier van de dames schijnt een gevoelig plekje te zijn. We raken in een soort vacuüm. Het laatste krachtuurtje van Carla zit erop. De laatste vergaderdatum nadert. Chauffeurs die komend weekend de Roparoute vanuit Parijs verkennen. Lopers die niet te hard trainen om geen blessures op te doen maken zich op voor de laatste oefening: de Station-tot-Stationloop Ommen-Dalfsen.

Ondertussen is er nog genoeg werk aan de winkel achter de schermen. Wekelijks storten Carla en Doret in vrije uurtjes op Blogs, updaten site en facebook. Ook de voorbereidingen van ons slot‘feest voor leven’ zijn in volle gang. Fietsers Koos en Henri zijn er maar druk mee. Menig bedrijf in Ommen heeft de enthousiaste heren ontmoet in de afgelopen weken. Geweldig zoveel bedrijven ons steunen!

Met dank aan het bestuur opent het clubhuis van OVC ’21 op 23 mei haar deuren. Een gezellige namiddag voor jong&oud om ons een hart onder de riem te steken. Met een veiling die u niet wilt missen vanwege fantastische items: van diner-, kappersbon tot Yoga-maandabonnement. Van massagebehandeling tot compleet verzorgde BBQ. Van saunaverwendag, ballonvaart tot ludieke inzet van teamleden. Een Rad van fortuin met mooie prijzen en springkussen voor de allerkleinsten maakt de middag compleet. Natuurlijk is een natje en droogje verkrijgbaar. Opbrengst is uiteraard voor Roparun. Noteer vast 23 mei, 1700u OVC’21 Clubhuis, ‘Feest voor leven’!

Heeft u nog (unieke) Veiling&Radvanfortuin items beschikbaar voor het goede doel van Roparun?

Laat het weten via onze teamleden of via www.ommenlooptvoorleven.nl

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.